Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

Guardó ‘Menció de Qualitat a la Innovació’ Premis RAC

Aquest és el guardó Menció de Qualitat en la categoria d’Innovació pel nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol), que ens van entregar a la gala dels Premis RAC 2022 de Ràdio Associació de Catalunya

Guardó ‘Menció de Qualitat a la Innovació’ Premis RAC al programa La veu és màgica

Guardó Menció de Qualitat a Ràdio Caldes de Montbui pel programa «La veu és màgica».

Aquest és el guardó Menció de Qualitat en la categoria d’Innovació pel nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol), que ens van entregar a la gala dels Premis RAC 2022 de Ràdio Associació de Catalunya el passat 19 de maig, de la mà del secretari de Difusió del govern Jofre Llombart.

Gràcies a Ràdio Associació

Moltes gràcies a Ràdio Associació per aquest premi i aquesta gala tan amena i tan ben conduïda per Laura Fa i Marc Giró. Tot l’equip estem súper feliços, orgullosos i agraïts. I ja tenim posat el guardó en un lloc ben destacat de l’estudi.

A continuació uns talls de vídeo del lliurament del premi:

El moment en el que els directors del programa Mònica Ibáñez i Josep M Aler recullen el guardó junt amb Isidre Pineda, l’Alcalde de Caldes de Montbui. (Autoria vídeo: Ràdio Associació de Catalunya)
Els directors molt sueltos i guapos diuen unes paraules d’agraïment en nom de tot l’equip i també unes per reivindicar la importància de poder fer un programa disruptiu amb llibertat, suport i reconeixement. (Autoria vídeo: Ràdio Associació de Catalunya)
Unes paraules de Isidre Pineda en nom de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. (Autoria vídeo: Ràdio Associació de Catalunya)
Moment de l’entrega del guardó amb Jofre Llombart i l’Alcalde de Caldes de Montbui Isidre Pineda. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)
Els nostres feliços directors del programa Mònica Ibáñez i Josep M Aler amb el guardó. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)

#LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa