Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

‘La veu és màgica’ mencionada a Ràdio4-RNE

En Cinto Niqui en el seu programa ‘L’Altra Ràdio’ de Ràdio4 de Radio Nacional de España, va parlar amb el seu especialista col·laborador Antoni Cintes sobre els premis de Ràdio Associació de Catalunya, i van mencionar molt especialment el nostre programa ‘La veu és màgica’. Els va semblar tan sorprenent la nostra innovació d’utilitzar assistents de veu en el nostre programa, que ens volen entrevistar perquè els en parlem. Ens fa moltíssima il·lusió i ens sentim molt honrats. Tenim moltes ganes que arribi aquest dia!!!

‘L’Altra Ràdio’ s’emet els dimecres a les 12h i dissabte, a les 23h, i parlen de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i el seu impacte a la societat contemporània. La ràdio, la televisió, internet i les aplicacions són les protagonistes d’aquest magazín nascut l’any 1980 i amb més de 2400 edicions. A l’any 2019 el programa va rebre el Premi Nacional de Comunicació de la Generalitat de Catalunya en la categoria de Radiodifusió.

Us deixem ell tall d’àudio en el moment que parlen del nostre programa.

#AltraRadio #Radio4 #RNE #RTVE #LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa