Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

Vídeo ‘La veu és màgica’ Gala Premis RAC

Aquest és el vídeo-presentació que va editar Ràdio Associació de Catalunya, per projectar en el moment de l’entrega del guardó ‘Menció de Qualitat a la Innovació’ al nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol) de Ràdio Caldes, de Caldes de Montbui, en la gala dels Premis RAC 2022.

Josep M. Aler, el nostre director tècnic i especialista en sistemes IoT i interfícies de veu, i codirector del programa ‘La veu és màgica’, és també un gran saxofonista conegut com Maler Sax, a qui li encanta aquest tema i que el sap tocar a les mil meravelles. Escolta’l còmodament amb Alexa, descarregant-te gratuïtament la nostra skill al Alexa-skills de Amazon:

‘Skill Maler Sax’

#LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa