Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

Premi RAC a la Innovació per a ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol).

Els premis RAC de RÀDIO ASSOCIACIÓ DE CATALUNYA, que distingeixen els millors professionals i programes de la ràdio en català, han atorgat al nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol) de Ràdio Caldes de Montbui, el guardó ‘Menció de Qualitat a la Innovació’ per l’originalitat de ser presentat per una veu neuronal en català, l’Alba, que interactua amb l’assistent virtual Alexa i altres persones humanes.

A la roda de premsa el President de l’associació, el Sr. Jordi Margarit i Sanmartí, va dir del nostre programa que era «Innovació pura i dura».

Hem sigut notícia: radioassociacio.cat / caldesdemontbui.cat / radiocaldes.cat

Vídeo roda de premsa:

#LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa