Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

‘La veu és màgica’ a les notícies de l’Ajuntament de Caldes de Montbui

l’Ajuntament de Caldes de Montbui ha fet esment a les notícies d’actualitat de la seva pàgina web, de que el nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol) de Ràdio Caldes, ha rebut el guardó ‘Menció de Qualitat a la Innovació’ en la 22ena edició dels premis de Ràdio Associació de Catalunya, i de que la gala d’entrega dels Premis RAC tindrà lloc el proper 19 de maig a l’Auditori ONCE de Barcelona.

També parla una mica de Ràdio Caldes, de “La veu és màgica” i de l’equip. Ens ha agradat molt la seva descripció del programa:

La copresentadora de «La veu és màgica» és l’Alba, que es presenta com la veu “no humana” del programa i interactua amb Siri i Alexa per dotar de contingut aquest programa en el que la intel·ligència artificial parla sobre intel·ligència artificial. De fet, Mònica Ibáñez i Josep M. Aler es presenten com les úniques persones “sí humanes” d’aquesta història.

Estem immensament agraïts i honrats.

Més info: caldesdemontbui.cat

#LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa