Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

‘La veu és màgica’ a la Gala Premis RAC 2022

El 19 de maig vam tenir l’honor d’assistir a la gala de lliurament dels 22ns Premis Ràdio Associació de Catalunya a l’Auditori de l’ONCE presentada per Laura Fa i Marc Giró, on es van guardonar els professionals de la ràdio en català i els millors programes del darrer any.

El nostre equip, Mònica Ibáñez i Josep M Aler, amb l’Alcalde Isidre Pineda i Moncusí i la Cap d’Alcaldia i Comunicació Emma Pineda i Reolid de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)

Aquí podeu veure el vídeo-presentació de ‘La veu és màgica’

La festa es va iniciar amb la benvinguda del president de Ràdio Associació Jordi Margarit i va estar presidida per la presidenta del Parlament de Catalunya Laura Borràs.

I nosaltres, junt amb l’alcalde de Caldes de Montbui Isidre Pineda, vam tenir l’hornor i la immensa alegria de recollir el premi Menció de Qualitat en la categoria d’Innovació pel nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ (powered by ABcontrol), de la mà del secretari de Difusió del govern Jofre Llombart. I fins i tot vam poder dir unes paraules d’agraïment i també reivindicar la importància de poder fer un programa disruptiu amb llibertat, suport i reconeixement.

Aquí podeu veure el vídeo entrega del premi a l’equip de ‘La veu és màgica’

Unes paraules dels directors del programa en nom de tot l’equip. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)
Unes paraules de l’Alcalde Isidre Pineda en nom de l’Ajuntament de Caldes de Montbui. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)

La presidenta del Parlament ens va felicitar, i també ens vam fer una foto amb la Núria Solé, que va rebre el guardó “1924” pel TN-Comarques de TV3-Televisió de Catalunya, perquè ens feia molta il·lusió i ens encanta.

Els directors de ‘La veu és màgica’ amb Núria Solé del TN-Comarques de TV3.
Tots els guardonats, presentadors i personalitats de la gala. (Autoria: Ràdio Associació de Catalunya)

La notícia als mitjans:

radiocaldes.cat

caldesdemontbui.cat

radioassociacio.cat

El twitt de Ràdio Associació de Catalunya

#LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa