Categorías
Alexa skills para interfaces de voz Informativos disruptivos

‘La veu és màgica’ notícia al Diari El 9 nou

El diari El 9 nou dedica un espai entre les seves pàgines a parlar de nosaltres. Es fa ressò del guardó Menció de Qualitat en la categoria d’Innovació que Ràdio Associació de Catalunya va atorgar al nostre programa de ràdio ‘La veu és màgica’ i també explica de què va i què hi ha al darrere que el fa possible.

I darrere d’aquesta aventura hi ha els seus dos directors Josep M Aler (el nostre director tècnic i especialista en sistemes IoT i interfícies de veu) i Mònica Ibáñez (la nostra directora de comunicació i especialista en disseny d’interfícies audiovisuals), el suport tècnic de Ràdio Caldes i la tecnologia d’ABcontrol especialitzada en interfícies de veu per a sistemes industrials i de comunicació.

#LaVeuÉsMàgica #El9Nou #PremisRAC #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa