Categorías
Alexa skills para interfaces de voz

Entrevista d’ABcontrol amb La Cultura No Val Res, al Popap de Catalunya Ràdio

Vam estar, junt amb La Cultura No Val Res, en el programa de ràdio Popap de Catalunya Ràdio, dirigit i presentat per la Mariola Dinarès. La Mariola va entrevistar al nostre director tècnic Josep M Aler, i al Ferran Monter, director de continguts de La Cultura No Val Res, per parlar de les nostres tàctiques per fer que Alexa parli català.

Podeu escoltar a continuació el tall de la nostra entrevista:

ABcontrol i La Cultura No Val Res hem desenvolupat conjuntament la skill de Ràdio Caldes, la primera skill d’Alexa que pot dialogar en català, mitjançant l’Alba, la intel·ligència artificial que hem creat especialment per a aquest mitjà de comunicació.

El Popap de Mariola Dinarès, és un programa de ràdio que analitza les tendències socials a la xarxa, i parla de tecnologia i món digital. S’emet de dilluns a divendres de 13 a 14h a Catalunya Ràdio.

Més informació:
https://laculturanovalres.com/alexa/
https://www.ccma.cat/catradio/alacarta/popap/tactiques-per-fer-que-alexa-parli-catala/audio/1166545/
https://www.instagram.com/reel/CqKobmIAck6/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

#popap #CatalunyaRadio #MariolaDinares #LaVeuÉsMàgica #PremisRAC #RadioAssociacioDeCatalunya #innovación #radio #RadioCaldes #català #EmissoraMunicipalCaldesDeMontbui #CaldesDeMontbui #Podcast #Cultura #Veu #Voz #VozNeuronal #InterfacesDeVoz #SistemasDeVozInteligentes #InterfacesDeUsuarioDeVoz #DiseñoDeConversaciones #Cine #AmazonAlexa #AmazonAlexaSkill #SiriApple #HogarDigital #SmartHome #SmartLife #AltavocesInteligentes #abcontrol #laculturanovalres #voiceacting #voiceai #iot #internetdelescoses #MiRealidadCreativa